INKLUDERING

Inkludering er viktig for at vi skal få et samfunn med mangfoldighet, omsorg og fellesskapsfølelse.

 

Det å føle seg ekskludert har en rekke skadelige konsekvenser for individ og samfunn, for eksempel evne til læring og etterhvert arbeid, samt utfordringer med mental helse.

ungdom_jente_hijab_løping_redigert.jpg
1519901417188.jpg

GET Acadamy

GET Academy er en åpen praktisk og yrkesrettet IT-utviklerutdanning hvor man kan gå fra null forkunnskaper til jobb som IT-utvikler på 1,5 år. Vi har tungt fokus på 21st century skills og personlig oppfølging av den enkelte. Vi kobler sammen unge med digitale interesser med bedrifter med behov for IT-utviklere. Skolen er åpen for alle, blant annet har vi ingen krav om fullført videregående skole. Vi er mere opptatt av interesse og innsats enn at alle skal kunne det samme samtidig. 

hilde-dalen_size-medium.jpg

KREM Kreativt og Mangfoldig arbeidsliv

Hilde Dalen, Gründer og eier

KREM er en samfunnsinnovatør, brobygger og utviklingspartner for kommuner i Norge, og utvikler gjensidige partnerskap mellom målgruppene; brukere, ansvarlige aktører (ofte tjenestene),

næringsliv, akademia, forskere og innovatører.

KREM NORGE.png
anita-fevang-2-300x169_redigert.jpg
JOBBMOTIVERT.png

JOBBMOTIVERT

Anita Fevang, Daglig leder

Vi bidrar til og reduserer de negative  konsekvensene av fattigdom og sosial ekskludering, gjennom  tilgjengeliggjøring av akademisk kunnskap og forskning, «oversatt og  omgjort» til praktiske og enkle hverdagsverktøy som gir raske  resultater til barn, unge og familier som trenger det.

download (3)_redigert.jpg
offerfront2.png

VINTAGE BABY SOSIALE ENTREPRENØRER

Camilla Bilstad Johannessen

Redusere arbeidsledighet og marginalisering for innvandrerkvinner gjennom arbeid. Vintage Baby sosiale entreprenører bruker et sosiokulturelt perspektiv på læring. Vi har erfart at kvinner med lav formalkompetanse lærer bedre når man tar utgangspunkt i tidligere erfaringer og prøver å omsette den kompetansen kvinnene har med seg i arbeidslivet. Vi hever språk og arbeidslivskompetanse, sysselsetter kvinner fra målgruppen og leverer tjenester til bedrifter og privatkunder. 

jørn_nytt_bilde_redigert.jpg

NEW USE

Jørn Hammelow-Berg

NewUse vil gjennom å tilby arbeid i sine verksteder lære opp innvandrermenn og unge i relevant arbeidsspråk og arbeidskultur for å oppnå en varig tilhørighet i det norske arbeidslivet.

Søm, tre og metallverksted i Kongensgate 3, Sandefjord

1534071709418.jpg
Krister portrett 2.jpg
logo-kopi.jpg

DU ER ANSATT!

Krister Lundbo, Sosial gründer 

Kurs og Workshops - Hvordan lande drømmejobben? 

Få svar på hvordan skrive målrettet cv og søknad til spesifikk stilling/ firma/ bransje. Hvordan å bruke ulike presentasjons teknikker i fremstilling av dine ressurser. Hva er forskjellen på strukturert og ustrukturert intervju. Forskjellen på intervju hos private kontra stat og kommune. Hvordan svare på intervju spørsmål så du får fram dine styrker, erfaringer og motivasjon. Hvordan sikre fremgang når du har landet jobben. 

Thea Emilie D. Dille.jpg

MERK NORGE AS

Thea Emilie Dalen Dille, Sosial Gründer

MERK er et idéelt AS som ønsker å være et springbrett til arbeid for unge som vil jobbe og en samarbeidspartner for det offentlige og samfunnsbevisste bedrifter. Vi ønsker å bidra til at flere unge får benyttet og utviklet sine talenter innenfor rammene av lønnet arbeid og samtidig gi bedrifter anledningen til å skaffe seg kvalifisert arbeidskraft på nye og smidige måter.

download.png

TRYGG ØKONOMI

Lars Findahl, Sosial Entreprenør

Trygg Økonomi har som formål å øke medbestemmelse og deltakelse i samfunnet ved å gi økt selvhjelp i form av opplæring i personlig økonomi. Trygg Økonomi holder faginnlegg og sertifiserer kursledere i privat og offentlig sektor 

Logo VgoSe.png
81423521_2536431116677561_44131590922693

VGO STASJONEN

Tina Svendsen og Tone Ramberg, Sosiale Entreprenører

VgoSentralen – et alternativ for ungdom

VgoSentralen jobber for at ungdom i alderen 15 – 29 år skal delta i samfunnet gjennom arbeid, utdanning eller opplæring. VgoSentralen kjenner til at det finnes unge mennesker i alderen 15 til 29 år som ikke deltar i samfunnet og som kanskje har gått seg vill i sin fremtidstro og planlegging av egen fremtid.

VgoSentralen vet det finnes muligheter og tilbyr oppfølging, støtte og påfyll av kunnskap om helse, sosial samhandling og fremtidige karrieremuligheter.