top of page
offerfront2_edited.png

Cafè Vintage

I Kongens gate i Sandefjord sentrum åpnet vi dørene til byens viktigste cafe 31. oktober 2015. Siden den gang har vi gitt kvinner nye muligheter i arbeidslivet. Din servitør og kokk setter med sin historie et unikt avtrykk på vår meny og din spiseopplevelse. Hun har en drøm om å lykkes i norsk arbeidsliv, og være en god rollemodell for sine medsøstre, sønner og døtre. Den er du som gjest med på å realisere.

Vi er en arbeidstrenings- og sysselsettingsarena og bidrar hvert år til at flere arbeidsledige kvinner med minoritetsbakgrunn kommer inn i arbeidsmarkedet. Slik tar vi sosialt ansvar gjennom å fungere som en døråpner for kvinner med minoritetsbakgrunn til arbeidsmarkedet i Sandefjord.

Redusere arbeidsledighet og marginalisering for innvandrerkvinner gjennom arbeid. Vintage Baby sosiale entreprenører bruker et sosiokulturelt perspektiv på læring. Vi har erfart at kvinner med lav formalkompetanse lærer bedre når man tar utgangspunkt i tidligere erfaringer og prøver å omsette den kompetansen kvinnene har med seg i arbeidslivet. Vi hever språk og arbeidslivskompetanse, sysselsetter kvinner fra målgruppen og leverer tjenester til bedrifter og privatkunder. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Camilla Bilstad Johannessen.webp

Camilla Bilstad Johannessen

Telefon: 940 83 692

bottom of page