top of page
supervisuell.png

supervisuell

Supervisuell produserer film i alle sjangere – reklame, informasjon, drama, kurs og undervisning. Vi gjennomfører filmproduksjonen fra start til slutt – eller leverer ulike deler av produksjonen både innen planlegging, produksjon og etterarbeid.

Med både utstyr og kompetanse in-house kan vi gjennomføre filmproduksjoner hos kunder over store deler av landet. Hovedkontoret vårt er i Sandefjord, med avdelingskontorer i Oslo og Bergen. I vårt studio i Sandefjord har vi gode muligheter for opptak med fast bakgrunn eller greenscreen med mulighet for VFX/motion graphics i ettertid.

Vi leverer design til trykk, logo, profilering, plakat, nettsider, digitale medier, strømming og events m.m. Vil du bare ha gode bilder, tilbyr vi profesjonell fotografering med etterbehandling.

I tillegg har vi spisskompetanse på tegnspråkproduksjon og universell utforming. Vi leverer f.eks. tegnspråktolk i bildet, undertekster, tilpasset lyd, flere språk eller en kombinasjon.

Vi tilbyr også rådgiving og konsulenttjenester innen media og teknologi. Har du en ide, men vet ikke helt hvordan du kan realisere den. Supervisuell er en sosial entreprenør. I 2018 ble vi nominert av Ferd Sosiale Entreprenører som «Årets sosiale entreprenør» og i 2019 vant vi Sandefjord Næringsforenings «Tenk Stort»-pris.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Finn Arild Thordarson.jpeg

Finn Arild Thordarson

bottom of page