top of page
la-logo-web2.jpeg

Løvetannakademiet

Løvetannakademiet skaper arenaer som gir utsatt ungdom tro på fremtiden, slik at de kan møte voksenlivet med riktig verktøy, selvtillit og mot til å takle livets utfordringer. 

Vi tilbyr: 
Ettervernsprogram med oppfølging til ungdom i barnevernet, som trenger ekstra støtte på vei inn i voksenlivet. Praksis og arbeidsrettede tilbud for ungdom som står utenfor utdanning og arbeid, gjennom prosjektet Vaffelbrigaden - en vaffelbar på hjul. Vi arrangerer også sosiale sammenkomster, som årlig julefest for unge som har lite nettverk, sammen med lokal næringsliv. Løvetannakademiet er en sosial entreprenørskaps bedrift, organisert som et ideelt AS. Vi er registrert i frivillighetsregistret og all overskudd går tilbake til bedriften, for å utvide eksisterende tilbud eller utvikle nye.

Målgruppe:
Ungdommer i prosjektene våre kommer fra et mangfoldig hav av bakgrunner og møter generelt flere barrierer i forbindelse med jobb/skole/nettverk. Dette kan være unge som har droppet ut av skolen, er i barnevernet , har lærevansker, sliter med psykisk sykdom, rus og andre utfordringer. 

Hos oss får ungdom et oppbyggende og konstruktivt sosialt miljø, med jevnaldrende i samme livssituasjon og voksne som selv har klart seg til tross for en tøff barndom.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

fullsizeoutput-537_orig_edited.jpg

Sandrina Sandell

Telefon: 924 41 181

bottom of page